Nieuws

Update wedstrijden – selecties Vlaams

Afgelopen maand stonden er opnieuw heel wat wedstrijden op het programma. De gymnasten van de tumbling en DMT hadden hun laatste provinciale voorronde, en bij deze de laatste kans om zich te selecteren voor het Vlaams kampioenschap. De gymnasten toonden duidelijk nog eens het beste van zichzelf want er plaatsten zich maar liefst 21 tumbling gymnasten en 7 DMT gymnasten + 2 reserve gymnasten voor hun Vlaams kampioenschap!
Ook was er was opnieuw een wedstrijd demo, waar de demo B groep voor de eerste keer hun oefening aan het publiek kon laten zien. De demo B behaalde een schitterende 4de plaats en de A gymnasten werden mooi 6de.
Voor de e acro C & I teams stond deze maand hun Oost-Vlaams kampioenschap op het programma, waar terug verschillende medailles gewonnen werden, met onder andere een Oost-Vlaamse kampioen. En ook de A&B acro gymnasten hadden hun 2de provinciale voorronde waar een paar podiumplaatsen behaald werden.
Proficiat aan alle gymnasten en trainers!

Alle resultaten kunnen hieronder teruggevonden worden

Wedstrijden februari: DMT en tumbling

In februari stonden de Oost-Vlaamse kampioenschappen voor de disciplines DMT A/B/C en tumbling C niveau op het programma, samen met PV 2 voor tumbling B. Er werden terug mooie resultaten gehaald en vele medailles uitgereikt! In het totaal werden er 5 gouden, 7 zilveren en 4 bronzen medailles gewonnen. Proficiat iedereen!

Wedstrijden januari

Na 2 corona-jaren met vele afgelaste wedstrijden konden de competitie gymnasten eindelijk terug deelnemen aan live wedstrijden op verplaatsing. Hierbij werden schitterende resultaten gehaald. De acro gymnasten namen begin januari deel aan de Corona-cub van OTM Gent waar ze hun eerste gouden en zilveren mediale wonnen. Bij de tumbling en DMT gymnasten stond hun eerste provinciale voorronde op het programma waar ze mooie resultaten behaalden met een paar podiumplaatsen in het open klassement voor de tumbling C. Eind januari had ook de recre@acro hun eerst wedstrijd en ook zij deden het zeker goed want alle teams behaalden goud!

De nieuwe folder is er!

🔍 De nieuwe folder is er 🔍
👇🏻 Bekijk hem hieronder, alle info kan je daar vinden!
❓ Heb je vragen? Stuur ons een 📧 of stel je vraag via onze Facebook
📆 Start turnseizoen 2021 – 2022 op woensdag 8 september 2021
🎉 Turnfeest op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 april 2022
🤸🏼‍♀️ Veel leesplezier! We kijken er al naar uit jullie terug te mogen begroeten! 🤸🏼‍♂️

Kledijverkoop / online inschrijvingen / wél training 3/2: wél training 6/2

Beste ouders

Wie zich nog niet heeft ingeschreven voor het 2de semester, kan dit nog doen tem zaterdag 31 januari via www.gymclubwaarschoot.be.

___________________

Clubkledij bestellen kan bij voorkeur via mail OF op zaterdag 30 januari in de sporthal – zie bijlage voor meer info.

___________________

Op woensdag 3 februari kunnen alle trainingen wél doorgaan wegens annulering MOEV activiteit in de sporthal.

____________________

Op zaterdag 6 februari gaan alle trainingen wél door wegens annulering badmintontornooi.

Sportieve groetjes,

het bestuur